PINOCCHIO HOTEL

Prishtina

Rreth PINOCCHIO HOTEL

Ne jemi të apasionuar pas kuzhinës së shkëlqyer. Kjo do të thotë përvojën më të mirë të ngrënies, verërat më të mira dhe përbërësit me cilësi më të lartë. Në restorantin tonë në Prishtinë, ju mund të prisni me padurim zbulimet e kuzhinës dhe kuzhinën e lartë bashkëkohore në dhomat e ngrënies me hark, të zhytura në histori.

Kaloni kohën më relaksuese dhe të këndshme. Rimbushni trupin dhe mendjen tuaj nga streset e përditshme të jetës.

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga PINOCCHIO HOTEL

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Restorant & Kafiteri
Telefoni
044 202 952 044 202**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina