Planet Group

Fushë Kosovë

Rreth Planet Group

Që nga viti 2019 e deri më tani çdo vit ne kemi zbatuar rritje dhe zgjeruar aktivitetet.
Është shumë e rëndësishme për ne që çdo klient i vetëm të jetë i kënaqur me ne, dhe ne mund ta arrijmë këtë duke ofruar produkte cilësore me një çmim të arsyeshëm për ta.

Planet Group është kompania më bashkëpunuese në rajonin tonë, është e fokusuar në kërkesën e tregut dhe kërkesën e klientit, në kohën dhe vendin e duhur, duke përdorur shpërndarjen e madhe të rrjetit në të gjithë territorin e Kosovës.

Kompania Planet Group ka një gamë të madhe të shitjeve dhe shpërndarjes së produkteve cilësore në të gjitha territoret e Kosovës, kryesisht në sektorin e Horace & Markets/Dyqane.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Planet Group

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Logjitstikë & Furnizim
Themelimi
2019
Telefoni
038 730 730 038 730**** Shfaq
Vendndodhja
Fushë Kosovë