Poliklinika ORO-FACE

Ferizaj

Rreth Poliklinika ORO-FACE

Poliklinika ORO-FACE ofron shërbime të Stomatologjisë, Kirurgjisë Maxillofaciale dhe Estetike.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Poliklinika ORO-FACE

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Shëndetësi & Mjekësi
Telefoni
044 107 744 044 107**** Shfaq
Vendndodhja
Ferizaj