Poliklinika Zeka

Ferizaj

Rreth Poliklinika Zeka

Shërbime mjeksore dhe farmaceutike.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Poliklinika Zeka

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Shëndetësi & Mjekësi
Telefoni
044 253 000 044 253**** Shfaq
Vendndodhja
Ferizaj