Posta Beki

Prishtina

Rreth Posta Beki

Shërbimet Tona

Jemi posta me eksperiencën më të madhe në treg, stafi profesional, dhe digjitalizimi i shërbimeve na ka bërë unik në vendin tonë.

Gjurmimi në kohë reale

Teknologjitë e fundit na kanë mundësuar që klientët tanë ti shohin porositë në kohë reale me anë të Google Maps

Porosi super të shpejta

Ekipi jonë ofron dorëzimin e porosisë brenda 24 orëve me anë të ofertës SUPER të SHPEJTË.

Posta me shërbimin më të shpejtë

  • Kompani Vendore
  • Gjurmim i porosisë në kohë reale (Me ndihmën e Google Maps)
  • Depo e produkteve
  • Paketim dhe ambalazhim
  • Njoftim me sms për arritjen e porosisë
  • Siguria gjatë transportit
  • Ruajtja e produkteve nga dëmtimet
  • Pagesa me KESH ose me POS të bankave
  • Porosi Ekspres (brenda ditës)
  • Mbështetje 24 orë

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Posta Beki

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Automobilistikë & Transport
Telefoni
043 885 555 043 885**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina