Postman – Postë e Shpejtë

Prishtina

Rreth Postman – Postë e Shpejtë

Ne jemi partneri juaj i besueshëm për dërgesat tuaja brenda territorit të Kosovës. Secila pako trajtohet në mënyrë të sigurt dhe profesinale si brenda depos tonë ashtu edhe gjatë transportit e deri në destinacionin final të pakos.

Ne ju ofrojmë sistemin e avancuar elektronik me shumë vegla pune që ju lehtësojnë menagjimin e porosive dhe shitjeve tuaja, sepse ne e vlerësojmë kohën tuaj.

Dërgesa të shpejta
Të gjitha pakot dorëzohen brenda 24/48 orë në territorin e Kosovës.

Kushte të favorshme
Ne ju ofrojmë kushte të favorshme varësisht prej nevojave të biznesit tuaj.

Asistencë
Ne kemi ekip të dedikuar e profesional për asistencë të klientëve tanë.

Sistemi elektronik
Sistemi ynë elektronik ju ofron shumë opcione për lehtësimin e punës tuaj.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Postman – Postë e Shpejtë

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Automobilistikë & Transport
Telefoni
038 616 626 038 616**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina