Premium Lab SH.P.K

Fushë Kosovë

Rreth Premium Lab SH.P.K

Laboratori Mjekesor Biokimik- Hematologjik “PREMIUM LAB SH.P.K”, punon me aparaturën më moderne dhe më të avancuar laboratorike të prodhuesve më të njohur Zvicrran dhe Gjerman si: Roche, Sysmex, Euroimmun etj

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Premium Lab SH.P.K

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Shëndetësi & Mjekësi
Telefoni
045 313 948 045 313**** Shfaq
Vendndodhja
Fushë Kosovë