Premtimi Construction

Prishtina

Rreth Premtimi Construction

Premtimi Construction është kompani e specializuar në ndërtimin e hapësirave banuese dhe afariste.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Premtimi Construction

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Ndërtim & Tregti të kualifikuar
Telefoni
044 368 902 044 368**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina