Princeton School of Prishtina

Prishtina

Rreth Princeton School of Prishtina

Të dashur prindër,

Jemi të lumtur të i’u mirëpresim dhe garantojmë një rrugëtim të jashtëzakonshëm të fëmijëve tuaj në shkollën tonë. Princeton School of Prishtina ka përkushtim përsosmërinë në mësimdhënie dhe mësimnxënie. Kur të na vizitoni do ta kuptoni vet dallimin.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Princeton School of Prishtina

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Edukim & Trajnim
Telefoni
043 778 890 043 778**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina