Pro Call

Fushë Kosovë

Rreth Pro Call

Procall – nuk keni dëgjuar kurrë për të?

Atëherë është koha, sepse ProCall mund të jetë punëdhënësi juaj i ri! Ne jemi specialistë në marketingun e dialogut dhe, si ofrues shërbimi, kujdesemi për kontaktin e drejtpërdrejtë midis kompanive dhe klientëve. ProCall i përket Grupit Dialog Ströer dhe është përgjegjës për shitjet dhe telemarketing brenda grupit. Përveç shërbimit dhe shitjeve në telefon, klientët kontaktohen edhe nëpërmjet kanaleve të tjera si email, media sociale, web ose video chat. Ne përpunojmë gjithsej rreth 100 milionë kontakte me klientët çdo vit. Rreth 3,000 punonjës punojnë në ProCall në 22 lokacione në Gjermani. Spanja dhe Greqia Por pse e gjithë kjo? Thjesht për të qenë në gjendje t’u ofrojmë klientëve tanë një dialog të shkëlqyer me klientët e tyre. Kompanitë që përdorin shërbimet tona vijnë nga një gamë e gjerë fushash. Disa nga industritë tona kryesore janë multimedia. Sigurimet, ofruesit e energjisë, automobilat, kujdesi shëndetësor. Turizëm, IT & Teknologji. Tregti elektronike në telekomunikacion, tregti logjistike.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Pro Call

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Shërbimi & Mbështetja e Klientit
Telefoni
048 999 972 048 999**** Shfaq
Vendndodhja
Fushë Kosovë