Pro Real Estate

Prishtina

Rreth Pro Real Estate

Ne e dimë se kur është fjala për zgjedhjen e një kompanie për Patundshmëri, duhet të jeni të sigurt se ju keni zgjedhur një ekip profesionale për ju. Ne sigurohemi që të gjitha shërbimet e patundshmërisë si shitja, blerja apo qiradhënia e pronës të trajtohet me kujdes, maturi dhe profesionalizëm nga ana jonë.

Pro real estate është themeluar në vitin 2014, qëllimi jonë është të sigurojmë nivelin më të lartë profesional të shërbimeve tona për shitësit dhe blerësit njësoj. Të fokusuar në tregun e Prishtinës me rrethinë, ne ofrojmë mbulim të plotë të të gjitha pronave në faqet e internetit që kryesojnë tek ne, gjithashtu në faqen tone personale të internetit.

Ne gjejmë kohë për të iu dëgjuar ju dhe për të diskutuar së bashku strategjinë më të mirë të marketingut për pronën tuaj që të arrijmë çmimin optimal. Çdo pronë tek ne trajtohet individualisht, jo vetëm si një statistikë më shumë e tregut të pronës.

Ne monitorojmë shitjen e pronës tuaj nga fillimi në fund për të siguruar një transaksion pa stres për të gjithë të interesuarit pasi që edhe jemi me përvojë në çështje të ndryshme lidhur me prona dhe situatat.

Çdo gjë që bëjmë është qëllim drejt ofrimit të shërbimit më të mirë e duke respektuar nevojat e ndryshme dhe unike të kërkuara nga klientët tanë.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Pro Real Estate

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Patundshmëri & Menaxhim Prone
Themelimi
2014
Telefoni
044 888 444 044 888**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina