ProAcc

Prishtina

Rreth ProAcc

Për biznesin tuaj ne mund të ofrojmë shërbime si: hapjen e biznesit, ndryshimet. Kompania Proacc Kosova Sh.P.K. është themeluar në vitin 2017 pranë Agjencisë për Regjistrimin e Bizneseve në Kosovë (ARBK). Kompania ofron shërbime të kontabilistetit dhe tatimeve, libërmbajtjes, këshillave financiare etj.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga ProAcc

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Konsulencë & Strategji
Themelimi
2017
Vendndodhja
Prishtina