PROFESSIONAL ALARM

Prishtina

Rreth PROFESSIONAL ALARM

Ne “Professional Alarm” jemi një ndërmarrje profesionale për furnizimin, instalimin dhe mirëmbajtjen e pajisjeve të ndryshme të sigurisë së lartë, si: CCTV, IP Camera, Access Control, Alarm zjarri, Alarmi Intruder, Radio Komunikimi, GPS, Sistemet e fikjes, Videofonat, Brava elektrike e dyerve. , Sistemi i thirrjes së infermierëve, etj të prodhuesve të mëdhenj në mbarë botën. E themeluar në vitin 2003 dhe është një nga emrat më të mëdhenj në Kosovë dhe vendet fqinje sa i përket sistemeve të sigurisë së lartë. Ne përqendrohemi në ofrimin e sistemeve prestigjioze, të reja dhe inovative për të gjithë klientët tanë, të dizajnuara në përputhje me nevojat e një game të gjerë klientësh, duke përfshirë: bizneset e vogla dhe të mesme, korporatat, sektorin publik dhe privat.
Ne jemi kompania më e specializuar dhe me përvojë në rajon me një listë të gjatë referencash për të na mbështetur që mund t’ju ofrojnë siguri dhe siguri në shumë mënyra.
Professional Alarm investon vazhdimisht në anëtarët e stafit për t’u siguruar që standardet dhe kualifikimet më të larta janë arritur, pothuajse të gjithë teknikët tanë janë të trajnuar dhe certifikuar nga prodhuesit kryesorë botërorë me të cilët ne bashkëpunojmë. Qëllimi ynë është të ofrojmë zgjedhje inovative për sistemet e sigurisë së lartë në mënyrë profesionale dhe të përgjegjshme. Përgjegjësia e Alarmit Profesional është të përmirësojë vazhdimisht të gjitha aspektet e sigurisë në të cilat operojmë – duke krijuar një të nesërme më të sigurt.


Vizioni

Për të përmirësuar vazhdimisht sigurinë, sigurinë dhe mbikëqyrjen për të gjithë klientët tanë dhe krijimin e një të nesërme më të sigurt.

Misioni

Të jetë kompania me performancë të lartë dhe më e admiruar e sigurisë së lartë në Kosovë
Për të përmbushur nevojat gjithnjë në ndryshim të klientëve dhe shërbime vazhdimisht inovative
Për t’u bërë një punëdhënës i zgjedhur, Professional Alarm do t’i zhvillojë punonjësit e saj në profesionistë të cilët janë shumë të motivuar në fushat e tyre përkatëse të shërbimit. Për të ndihmuar në komunitetet në të cilat operon, Professional do të ndërtojë në mënyrë progresive rolin e saj si një ndërmarrje përgjegjëse.

Shërbimet

  • Sistemet e kamerave
  • Sistemet e alarmit
  • Alarmet e zjarrit
  • Telefon me dyer video
  • Kontrolli i aksesit
  • Sistemet e parandalimit të dyqaneve
  • Barrierat
  • Shtëpi e zgjuar
  • Aksesorë

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga PROFESSIONAL ALARM

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Siguri
Themelimi
2003
Telefoni
038 538 000 038 538**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina