Promoin Qeramika

Ferizaj

Rreth Promoin Qeramika

Promoin është kompani e cila ofron shumëllojshmëri të produkteve nga qeramika dhe sanitaria.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Promoin Qeramika

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Blerje & Shitje
Telefoni
049 333 304 049 333**** Shfaq
Vendndodhja
Ferizaj