Promoplast

Ferizaj

Rreth Promoplast

Historiku i kompanise

Filloi si një puntori e vogël si shumë sosh, dhe reputacioni i sajë ishte i vogël krahasuar me atë që gëzon sot fal punës dhe përkushtimit të pa shoq që e përcollën nëpër vite. Tani kjo fabrikë është një gjigant i vërtetë, me prestigj, dhe mbi të gjitha e besueshme. Shkas i arritjeve të mëdha është përvoja 30 vjecare, ku gjatë këtyre viteve fabrika ka pësuar ndryshime të mëdha në teknologji, profesionalizëm, e madje edhe në stilin e prodhimit.

Promoplast është fabrika që gjithmonë mban lidhje reciproke me klientët, u përmbahet dëshirave dhe kërkesave të tyre, gjë të cilën do ta vazhdoj ta bëj dhe në të ardhmën, Së shpejti prodhimet tona do të mund ti gjeni edhe në tregune jashtëm, sepse bashkëpunimi tashmë ka filluar me vendet fqinje dhe më gjere. Ne gjithmonë ndjekim trendet ndërkombëtare, duke mos humbur traditën tonë.

Prodhimet nga Druri-përfshinë dhoma të fjetjes, të gjitha llojet e kanapeve, këndganitura, krevat të ndryshëm, kuzhina, dhoma për fëmijë, regall, tavolina të ndyshme, inventar për zyra dhe hotele. Prodhime të dëshmuara për cilsi, efikasitet, disenj modern dhe funksional. Prodhimet nga Plastika- ne prodhojmë edhe dyer dhe dritare nga plastika të firmës se njohur Gjermane Kommerling, me trashsi 8cm. Punët në fabrikën tonë kryhen me ndihmën e mjetev më moderne të teknologjisë se fundit dhe një stafi të kualifikuar për punë perkatëse.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Promoplast

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Prodhim & Fabrikë
Telefoni
044 100 265 044 100**** Shfaq
Vendndodhja
Ferizaj