pronari.com

Prishtina

Rreth pronari.com

pronari.com is a real estate agency in Kosovo.

 

pronari.com është një portal revolucionar, inovativ i pasurive të paluajtshme me një faqe interneti të lehtë për t’u përdorur që e bën kërkimin më të lehtë, më të shpejtë dhe më të këndshëm për të gjetur prona për shitje, prona për të blerë dhe për të marrë me qira prona.

 

pronari.com po rianalizon se si njerëzit blejnë, marrin me qira dhe shesin shtëpi, apartamente, hapësira tregtare, tokë dhe vila duke fuqizuar të dhënat dhe shërbimet për të hyrë në një vend që ne duam.

 

pronari.com takon blerësit dhe shitësit thjesht dhe shpejt përmes faqes së internetit të lehtë për t’u përdorur. si agjent, pronari.com ndihmon blerësit dhe shitësit në çdo pikë kontakti në një transaksion të pasurive të paluajtshme, nga gjetja e një shtëpie deri te mbyllja e marrëveshjes.

 

Me pronari.com jeni #1 hap larg shtëpisë tuaj të re. pronari.com është një produkt/shërbim nga pronari.com L.L.C.

 

Misioni i pronari.com është të sigurojë një nivel të jashtëzakonshëm shërbimi dhe ekspertize në tregun e pasurive të patundshme që është inovativ dhe ambicioz.

 

pronari.com është i përkushtuar për standardet më të larta, sistemet dhe performancën e nevojshme për të përmbushur të gjitha ëndrrat tuaja të pasurive të patundshme.

 

Vizioni i pronari.com është të arrijë standardet më të larta të mundshme të tregut të pasurive të patundshme. Vendosja e agjencisë sonë si firmë  kryesore dhe e preferuar e pasurive të patundshme në Kosovë dhe Shqipëri.

 

Për të përmbushur vizionin e pronari.com, ne do të përfshijmë profesionalizëm, standarde të larta etike, praktika dhe sisteme inovative të biznesit.

 

Vlerat tona janë integriteti dhe ndershmëria në trajtimin e klientëve tanë, partnerëve dhe kolegëve tanë.Ne do të ofrojmë trajnim cilësor dhe edukim të shkëlqyeshëm për stafin tonë.

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga pronari.com

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Patundshmëri & Menaxhim Prone
Madhësia e Kompanisë
10 punonjës
Themelimi
2020
Telefoni
046996633 04699**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina