PROTON QERAMIKA

Çagllavicë

Rreth PROTON QERAMIKA

Kur permendet cilësia dhe bukuria mendja të shkon tek PROTON.
Mënyra jonë e të kuptuarit qeramikën na ka lejuar që te transformojmë Proton Qeramikën në një nga firmat më prestigjioze dhe solide.

Proton Qeramika është kompani e cila meret me distribuimin e produkteve nga qeramika për të plotësuar nevojat e konsumatorëve dhe propozon perdorimin e tyre për dekorimin e hapësirave duke siguruar nje relacion perfekt te kualitetit/dizajnit/qmimit. Proton Qeramikën e personalizon qellimi që të ofroj produkte të cilësis “avant-garde” në treg dhe këtë e kemi zhvilluar me pervojë kohore që nga fillimi i punës tonë në vitin 1992. Duke e synuar gjithmonë këtë qellim, Proton Qeramika ka arritur që të jetë në mesin e kompanive lidere per distribuimin e qeramikave ne Kosovë.

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga PROTON QERAMIKA

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Ndërtim & Tregti të kualifikuar
Themelimi
1992
Telefoni
049 619 004 049 619**** Shfaq
Vendndodhja
Çagllavicë