Puntex

Prizren

Rreth Puntex

PUNTEX është kompani me përvojë shumëvjecare për prodhimin dhe shitjen e rrobave të punës, uniformave, mjeteve mbrojtëse në punë, si edhe shitjen e detektorëve metalik dyer dhe ato të dorës.

Përfaqësuese e autorizuar e firmës së mirënjohur nga Turqia “ISMONT”, institucion ky i parë, i cili ka fituar certifikatë të standardit ISO 9001 për prodhimin e rrobave të punës dhe mjeteve mbrojtëse në punë.

Kompania jonë ofron një asortiman të gjërë të artikujve për profesione të ndryshme, përfshirë këtu; shëndetësi, gastronomi, kompani të sigurimeve, minierë, polici, dogana, etj. Njëherit bën edhe prodhimin e shumë artikujve, që janë të një cilësisë së lartë.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Puntex

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Dizajnim & Markë mode
Telefoni
044 617 193 044 617**** Shfaq
Vendndodhja
Prizren