QAMA GRILL

Fushë Kosovë

Rreth QAMA GRILL

Qama Grill ju ofron një vend të qetë dhe komod me shërbime kualitative dhe ushqime të shijshme nga kuzhina jonë!

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga QAMA GRILL

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Restorant & Kafiteri
Telefoni
045 121 017 045 121**** Shfaq
Vendndodhja
Fushë Kosovë