Qendra ACI

Prishtina

Rreth Qendra ACI

Qendra A.C.I gjendet pranë jush në çdo moment, duke ju dhënë zgjidhje të shpejtë dhe profesionale për çfarëdo lloj ndërhyrje estetike apo të nevojshme në mënyrë që të dukeni sa më bukur.

Ne ju ofrojmë mundësi të veçantë për trajtimet estetike të cilat ju preferoni ti kryeni jashtë vendit, me metodat më të avansuara, duke i dhënë rëndësi të veçantë përzgjedhjes së mjekëve të dëshmuar për profesionalitetin e tyre si dhe spitaleve të cilat zotërojnë paisjet më moderne të teknologjisë së fjalës së fundit.

Qendra A.C.I ju mundëson komunikimin me ekspertë të fushave të ndryshme të Kirurgjisë Estetike dhe Plastike për shqyrtimin e ndërhyrjeve tuaja që nga momenti i parë i komunikimit me ne, deri në përfundimin e ndërhyrjes.

Bukuria është forcë, sepse është e pamundur të rezistosh para saj!

Bukuria është gjithmonë tërheqëse, të lë pa frymë dhe mbresëlënëse!

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Qendra ACI

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Produkt & Shërbim
Telefoni
048 788 782 048 788**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina