Qendra Diagnostike IHC

Prishtina

Rreth Qendra Diagnostike IHC

Gati të gjitha egzaminimet RM ,CT apo rrezet X, kërkojnë gjendje dhe përgatitje të veçantë për pacientin dhe aparaturat. Për këtë arsye është e domosdoshme të planifikohet agjenda ditore me terminet e pacientave. Kjo parandalon vonesat e panevojshme për pacientat dhe është efektive për përdorim adekuat të paisjeve.

Gjithmonë është mirë të kesh një opinion të dytë! Pavarësisht eksperiencës të doktorave tanë këtu, ne preferojmë të marrim edhe opinionin e profesorave në Turqi, të cilët njihen në krejt botën për ekspertizën e tyre në fusha të caktuara. Kjo bën të mundur saktësinë e raporteve tona.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Qendra Diagnostike IHC

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Shëndetësi & Mjekësi
Telefoni
045 818 181 045 818**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina