QTA

Fushë Kosovë

Rreth QTA

QTA është rrjet i marketeve dhe është pjesë e Arjeta Group.

Tash pe din ku me ble!

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga QTA

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Shitje
Telefoni
049 273 600 049 273**** Shfaq
Vendndodhja
Fushë Kosovë