Quality Call

Prishtina

Rreth Quality Call

Karakteristikat tona të theksuara

Efikas & Efektiv

Punonjës me përvojë dhe të trajnuar në mënyrë specifike për degët, të cilët familjarizohen me produktin tuaj në kohën më të shkurtër të mundshme dhe në këtë mënyrë sigurojnë ndjeshëm suksesin e projektit.

Rrjedha e informacionit

Komunikimi dhe konsultimi i vazhdueshëm me partnerët tanë të bashkëpunimit për të siguruar që puna jonë të kryhet sipas ideve tuaja.

Avancim

Bashkëpunimi i ngushtë me klientët tanë dhe vlerësimet periodike të metodave tona të punës sigurojnë që shërbimet tona të mbeten gjithmonë në nivelin më të lartë.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Quality Call

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Telekomunikim
Telefoni
044 90 90 24 044 90 9**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina