Qumështorja Drena

Skenderaj

Rreth Qumështorja Drena

Qumështorja Drena me produkte 100% të freskëta dhe natyrale.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Qumështorja Drena

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Prodhim & Fabrikë
Telefoni
049 600 200 049 600**** Shfaq
Vendndodhja
Skenderaj