Qumështorja Sharri

Prizren

Rreth Qumështorja Sharri

Duke filluar nga punëtori i thjeshtë, stazheri e deri tek profesionistët, ata në çdo formë dhe në çdo kohë do të kontribojnë në përmbushjen dhe në përmirësimin e kualitetit duke ua ofruar një produkt sa më të shëndetshëm, i cili do të arrinë në shtëpitë e tuaja, në kualitetin më të mirë. Lexo më shumë

Higjiena dhe Shëndeti

Qumështi organik i transportuar në fabrikën tonë i nënshtrohet testeve të cilësisë dhe futet në prodhim.

Transporti

Produktet “Sharri” transportohen nga fabrika deri në pikat e shitjes me frigo furgon. Kjo mundëson që në përbërjen e tyre të mos ndryshojë cilësia.

Filtrimi i ajrit

Në objektin tonë të prodhimit parandalohet hyrja e mikro-organizmave dhe sporeve të kërpurdhave me anë të filtrimit të ajrit.

Përmbajtja Organike

Në prodhimin e produkteve “Sharri” përdoret qumështi organik dhe nuk përdoren aditivë.

Pasterizimi

Qumështi që përdoret për të bërë produktet “Sharri” është i pasterizuar dhe i homogjenizuar.

Teknologjia dhe Përvoja

Produktet tona janë cilësore si rezultat i përvojes tonë shumë vjeçare dhe i përpunuar me makineritw më moderne.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Qumështorja Sharri

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Prodhim & Fabrikë
Telefoni
049 739 981 049 739**** Shfaq
Vendndodhja
Prizren