Raci Travel

Prishtina

Rreth Raci Travel

Mirë se vini në Raci Travel.

Raci Travel u themelua në vitin 2005. Edhe sot e kësaj dite jemi lidhja e Kosovës nënë dhe diasporës.
Dëshirat e mërgimtarëve realizohen me shumë përkushtim nga punonjësit tanë nën drejtimin e Arben Racajt.

Kur hipni në një fluturim për në Raci Travel, ju menjëherë ndiheni sikur na keni njohur për gjithë jetën.
Ju mund të prisni të njëjtin kujdes dhe ngrohtësi që do të merrnit natyrshëm në shtëpinë e një personi të dashur,
sepse në udhëtimet ajrore nuk jeni thjesht një sërë vendesh, por pjesë e familjes sonë.

Aty ku je i qetë për një çast sikur ke hyrë në shtëpinë tënde.
Mirë se vini në një linjë ajrore ku nuk fluturoni vetëm.
Aty ku kujdesi dhe sinqeriteti bashkohen në shërbimin tonë.

Qëllimi ynë është të afrojmë anëtarët e familjes – me siguri maksimale, rehati dhe çmime të arsyeshme.
Ky është angazhimi ynë.

Për ta arritur këtë, ne punojmë vetëm me partnerë cilësorë.

Për ne, udhëtimi është më shumë sesa thjesht stërvitje.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Raci Travel

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Udhëtim, Mikpritje & Turizëm
Themelimi
2005
Vendndodhja
Prishtina