Radio Taxi ASI

Prishtina

Rreth Radio Taxi ASI

Radio Taxi ASI është partneri juaj i besuar në transport. Ne jemi të përkushtuar t’u ofrojmë klientëve tanë një udhëtim të rehatshëm, të sigurt dhe të besueshëm në destinacionin e tyre. Me flotën tonë të automjeteve të mirëmbajtura dhe drejtuesve profesionistë, ne synojmë të ofrojmë një shërbim me cilësi të lartë që tejkalon pritshmëritë tuaja.

Drejtuesit tanë janë të trajnuar për të ofruar shërbim të shkëlqyer ndaj klientit dhe janë të pajisur me teknologjinë më të fundit të navigimit për t’u siguruar që të arrini destinacionin tuaj në kohë. Ne e kuptojmë rëndësinë e të qenit të përpiktë, veçanërisht kur bëhet fjalë për takime të rëndësishme ose plane udhëtimi. Kjo është arsyeja pse ne krenohemi me besueshmërinë dhe përkushtimin tonë për t’ju çuar në destinacionin tuaj pa vonesë.

24h në shërbimin tuaj!

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Radio Taxi ASI

Nuk ka punë të disponueshme.

Telefoni
080054434 08005**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina