RADIO TAXI ROBERTI

Prishtina

Rreth RADIO TAXI ROBERTI

Mbret i rrugës shpejtësië, cilësisë, korrektësisë dhe traditës 19 vjeçare.

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga RADIO TAXI ROBERTI

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Automobilistikë & Transport
Telefoni
0800 11199 0800 1**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina