RamaPrint

Rahovec

Rreth RamaPrint

Shtypshkronja “RamaPrint” me seli në komunën e Rahovecit, është themeluar në vitin 1990, ku atëherë mbante emrin “Abetare”. Në vitin 2007 i është vënë emri “Rama-Print”. Që nga themelimi, kjo shtypshkronjë mbulonte një pjesë të madhe të tregut të Kosovës me produktet e saja cilësore dhe ishte komform nevojave të konsumatorëve.

Me avancimin e teknologjisë në ditët e sotme, shtypshkronja “RamaPrint” u ofron klientëve shtypjen e produkteve të ndryshme të standardit më të lartë në vend. Për pos shtypjes së produkteve të lartcekura me standardin më të lartë, “RamaPrint” tani ofron edhe shërbimet e dizajnit, ueb-dizajnit, brand dizajn, broshure dizajn, katalog dizajn etj.

Qëllimi ynë është që të zgjerojmë sa më shumë tregun dhe të jemi konkurrentë për produktet tona cilësore në vend. Ne garantojmë vetëm cilësi!

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga RamaPrint

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Gazetari, Shtyp & Media
Themelimi
1990
Telefoni
+383 49 14 99 14. +383 49 14 99**** Shfaq
Vendndodhja
Rahovec