REFIX

Çagllavicë

Rreth REFIX

Firma jonë është një kompani e specializuar në prodhimin dhe furnizimin e materialeve të ngjyrave për fasadat e stiroporit. Me mbi 10 vite përvojë në tregun e materialeve të ndërtimit, ne kemi bërë një emër të respektuar në tregun e ngjyrave për fasadat dhe stiroporit.

Nëpërmjet angazhimit tonë të vazhdueshëm për cilësi dhe kujdesit për klientët, ne kemi arritur të krijojmë një portofol të gjerë të produkteve të cilat përfshijnë ngjyra për fasadat e stiroporit, mbrojtje nga korrozioni, zhvillim dhe konservim të fasadave dhe produkte tjera të nevojshme për ndërtimin e një fasade të qëndrueshme dhe estetike.

Ne ofrojmë një gamë të gjerë të ngjyrave të cilat mund të përshtaten me nevojat e çdo projekti. Për më tepër, ne i ofrojmë klientëve të rinj këshilla profesionale në zgjedhjen e ngjyrave dhe materialeve të nevojshme për projektin e tyre. Me stafin tonë të kualifikuar dhe përvojën tonë të gjerë në këtë fushë, ne jemi në gjendje të sigurojmë zgjidhje të personalizuara për çdo kërkesë.

Ne vazhdimisht investojmë në teknologjinë më të fundit për të prodhuar produkte të larta cilësie dhe të sigurta për përdoruesit. Ne gjithashtu ofrojmë këshilla dhe udhëzime të detajuara për përdorimin e produkteve tona dhe aplikimin e tyre në mënyrën më të mirë të mundshme.

Firma jonë është përkushtuar në sigurimin e një shërbimi të përkryer ndaj klientëve. Ne kemi një ekip të përkushtuar të shitësve dhe të specialistëve të kujdesit ndaj klientëve që janë gjithmonë në dispozicion për të ndihmuar me kërkesat e klientëve dhe për të siguruar që ata të marrin produktin dhe shërbimin që ata presin.

Në fund të fundit, ne jemi të angazhuar në sigurimin e kualitetit dhe në përgjigjen ndaj kërkesave të klientëve në mënyrë që ata të kenë një ndërtesë të fortë, qëndrueshme dhe estetike. Ju ftojmë të na kontaktoni për të diskutuar më tej projektin tuaj dhe për të zbuluar se si mund të ndihmojmë në arritjen e qëllimeve tuaja për ndërtimin e një fasade të shkëlqyeshme.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga REFIX

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Logjitstikë & Furnizim
Telefoni
+383 49 201 300 +383 49 201**** Shfaq
Vendndodhja
Çagllavicë