Reforma Automotive

Prishtina

Rreth Reforma Automotive

2004 është viti ku për herë të parë zbarkoj marka e veturave AUDI në vendin tonë, Kompania Reforma si diler zyrtar dhe i vetmi për territorin e Kosovës hapi Auto Sallonin për shitje të veturave dhe Servisin e autorizuar.
Plot 13 vite punë të palodhshme nga një ekip profesional dhe i trajnuar nga AUDI, kompania Reforma ka tejkaluar pritshmëritë duke pasë parasysh rrethanat në të cilat ka qenë vendi ynë.
Numri i madh i shitjes së veturave dhe klientëve që frekuentojnë cdo ditë servisin tonë tregon edhe një herë se pas një pune profesionale dhe korrekte të stafit tonë sukesi është i pathyeshëm.
Me datë 8 Shtator, Reforma paiset me licencen per Servis të autorizuar edhe për VW, SKODA dhe SEAT.

Auto Salloni
Jeni të lirë të na vizitoni cdo ditë pune për të shikuar nga afër modelet e AUDI që kemi në show room’in tonë, apo ta konfiguroni veturën tuaj të ardhshme, do të priteni nga një staf profesional i cili do të ju ndihmoj dhe këshilloj nga afër për kërkesat e juaja.

Auto Servisi
Që vetura juaj të mirëmbahet në bazë të rregullores së prodhuesit, serivisi jonë i autorizuar ofron mundësi ideale për mirëmbajtjen e veturës suaj VW AUDI SKODA SEAT, pjesë origjinale dhe garancion 2 vite nga prodhuesi.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Reforma Automotive

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Automobilistikë & Transport
Themelimi
2004
Telefoni
044 151 112 044 151**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina