Relux

Çagllavicë

Rreth Relux

Produktet tona

Termo-izolimi/ETICS (External Thermal Insulation Composite System)

Edelputz – Fasadë akrilike pa strukturë (e plotë/full)

Rillenputz – Fasadë akrilike me strukturë

Lotusan Edelputz – Fasadë silikonike pa strukturë (e plotë/full)

Lotusan Rillenputz – Fasadë silikonike me strukturë

Quarzgrund – Bazë/Primer për fasdadë, e mbushur me kuarc

Tiefgrund – Bazë/Primer universal, sidomos për ngjyra

Klebespachtel (i bardhë) – Ngjitës dhe rrafshues për styropor dhe lesh-guri. Me bazë çimento të bardhë

Klebespachtel (i hiri/i zi) – Ngjitës dhe rrafshues për styropor dhe lesh-guri. Me bazë çimento të hirit/zi

Styrocol S1 (i bardhë) – Ngjitës për styropor. Me bazë çimento të bardhë

Styrocol S1 (i hiri/i zi) – Ngjitës për styropor. Me bazë çimento të hirit/ zi

Fasadë dekorative – Fasadë në thes, me bazë çimento të bardhë

Buntsteinputz – Fasadë dekorative shumëngjyrësh

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Relux

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Blerje & Shitje
Telefoni
049 168 157 049 168**** Shfaq
Vendndodhja
Çagllavicë