Restaurant Belle Vue

Ferizaj

Rreth Restaurant Belle Vue

Kemi filluar në vitin 2019

Restaurant Belle Vue është hapur ne vitin 2019, nga ajo kohe deri tani kemi shërbyer një numër të madh të klientëve të kënaqur

Karakteristikat e Belle Vue

Me një lartësi mbidetare 1200m, me bukurin e maleve të Jezercit, me një ambient të ngrohtë, dhe me ushqime të shijshme, bëjnë që momentet e juaja, me më të dashurit tuaj, të jenë të paharrueshme.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Restaurant Belle Vue

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Restorant & Kafiteri
Themelimi
2019
Telefoni
+383 45 432 930 +383 45 432**** Shfaq
Vendndodhja
Ferizaj