Restaurant Casa Mia

Fushë Kosovë

Rreth Restaurant Casa Mia

Restaurant Casa Mia ofron ushqim tradicional dhe europian. Zgjedhja më e mirë për cilësi dhe kualitet të ushqimit dhe shërbimit. Ju mirëpresim!

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Restaurant Casa Mia

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Restorant & Kafiteri
Telefoni
044 400 655 044 400**** Shfaq
Vendndodhja
Fushë Kosovë