Restaurant Genta

Suharekë

Rreth Restaurant Genta

Restaurant Genta, pranë maleve të Sharrit që ofronë pamje relaksuese me gjallëri dhe komoditet.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Restaurant Genta

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Restorant & Kafiteri
Telefoni
049 190 640 049 190**** Shfaq
Vendndodhja
Suharekë