Restaurant Ibri

Mitrovicë

Rreth Restaurant Ibri

Restaurant familjar, me traditë shumëvjecare!
Kuzhinë e pasur… Ideal për ndejat dhe ahengjet tuaja familjare.

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Restaurant Ibri

Nuk ka punë të disponueshme.

Telefoni
044 196 399 044 196**** Shfaq
Vendndodhja
Mitrovicë