Restaurant Kulla

Gjakovë

Rreth Restaurant Kulla

Restaurant Kulla ofron menu të begatshme tradicionale dhe moderne, si dhe sherbim cilësor dhe profesional.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Restaurant Kulla

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Restorant & Kafiteri
Telefoni
044 248 075 044 248**** Shfaq
Vendndodhja
Gjakovë