Restaurant n’Bahçe

Prishtina

Rreth Restaurant n’Bahçe

Në Restaurant n’Bahçe ju sjellim frymën e vërtetë të , Kosovës me një meny të freskët dhe të shijshme.

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Restaurant n’Bahçe

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Restorant & Kafiteri
Telefoni
044 803 970 044 803**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina