Restaurant Ora

Podujeva

Rreth Restaurant Ora

Restaurant ORA është vendi ideal për të kaluar kohën me familje dhe me femijë.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Restaurant Ora

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Restorant & Kafiteri
Themelimi
1958
Telefoni
044 166 775 044 166**** Shfaq
Vendndodhja
Podujeva