Restaurant Shkugëza

Gjakovë

Rreth Restaurant Shkugëza

Restauranti ndodhet në Parkun Shkugëza, 5 minuta me makinë nga Gjakova.
Me një ambient shumë të freskët dhe të rrethuar nga natyra, kuzhina jonë ofron një menu të pasur me ushqime të larmishme.
Ju mirëpresim të shijoni restorantin tonë me të dashurit tuaj!

RESTAURANTI

Restaurant Shkugëza Premium si çdo herë ambient i freskët, shërbim profesional, ushqim me shije unike.
Ju mirëpret stafi i mrekullueshëm!

PARK

Ju mund të sillni fëmijët dhe të shijoni kafen duke parë lumturinë e fëmijëve tuaj.

REZERVIME

Rezervoni dhe përjetoni momente të paharruara në ditën tuaj më të veçantë.

SPECIALITETET

Specialitetet me shije të veçantë, kombinimi perfekt i melmesave dhe përbërësve me shumë shije deri në perfeksionizëm, që ushqimi juaj të jetë i paharrueshëm.

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Restaurant Shkugëza

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Restorant & Kafiteri
Vendndodhja
Gjakovë