Restaurant Univers

Pejë

Rreth Restaurant Univers

Univers është një restaurant me gjallëri i cili ndodhet disa minuta larg qendrës së Pejës. Menuja e Restaurant Univers është mjaftë e larmishme dhe mund të plotësojë të gjitha shijet.

UNIVERS RESTAURANT do të ju mundësojë një udhëtim përmes shijeve të kuzhinës bashkohore, produktet e freskëta të zgjedhura me kujdes janë bazë e kuzhinës tonë.

Veranda

Për te krijuar mundësinë e zgjedhjes se ku do kaloni çastet Tuaja ne kemi projektuar për Ju VERANDEN ne mënyrë qe te shijoni bukurit përreth restaurantit dhe periferin e qytetit.

Restauranti

Brendia e restaurantit krijon ndjenjën e madhështisë te përkryerës dhe mbi te gjitha ndjenjën e te qenit i veçantë nga bukuria përreth.

Sallat

A doni të planifikoni dhe festoni një ngjarje të paharrueshme dhe ekskluzive? Ne jemi gjithmonë aty për t’ju mbështetur me gëzim dhe pasion për detajet.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Restaurant Univers

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Restorant & Kafiteri
Telefoni
049 100 801 049 100**** Shfaq
Vendndodhja
Pejë