Restaurant Vata

Ferizaj

Rreth Restaurant Vata

Ushqime bio.
Ambient familjar dhe i ngrohtë.
Ushqime tradicionale dhe moderne.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Restaurant Vata

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Restorant & Kafiteri
Themelimi
2015
Telefoni
049 555 369 049 555**** Shfaq
Vendndodhja
Ferizaj