Restuarant & Pishina Freskia

Ferizaj

Rreth Restuarant & Pishina Freskia

Freskia është restaurant i veçantë me ushqime të përzgjedhura!
Ambientet tona përfshijnë dhe pishinat me madhësi të ndryshme dhe standarde të larta!

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Restuarant & Pishina Freskia

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Restorant & Kafiteri
Telefoni
044 224 362 044 224**** Shfaq
Vendndodhja
Ferizaj