Rida Royal Restaurant

Prishtina

Rreth Rida Royal Restaurant

Pastërti maksimale, shërbim cilësor, ushqim i freskët dhe çmim të volitshëm.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Rida Royal Restaurant

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Restorant & Kafiteri
Telefoni
045 622 662 045 622**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina