Rinia Construction

Ferizaj

Rreth Rinia Construction

E sotmja është një ditë e përshtatshme të besosh dhe të jetosh jetën në mënyrën më të mirë.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Rinia Construction

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Ndërtim & Tregti të kualifikuar
Vendndodhja
Ferizaj