Ritupack

Prizren

Rreth Ritupack

Ritupack është themeluar në fund të vitit 2012 në Prizren të Kosovës. Dhe filloi prodhimin e kontejnerëve me kapak PET në vitin 2017. Në vitin 2019 u vendosëm në objektin më të madh në fshatin Fortesa, Rahovec. Dhe krahas kontejnerëve PET, ne filluam prodhimin e produkteve të takëmeve, filxhanëve termoformë, pakove të ushqimit, kontejnerëve PP dhe pjatave termoformë.

Ne kryejmë çdo lloj prodhimi të injektimit të plastikës me kapacitet përpunimi të plastikës prej 750 ton në muaj. Firma jonë që kryen prodhimin me rreth 20 makineri injektimi të cilat kanë pajisje teknologjike të nivelit të lartë, duke përdorur robotë në procesin e prodhimit, e çon cilësinë tonë një hap përpara.

Fabrika jonë gjendet në fshatin Fortesë, 20 km afër Prizrenit. Fabrika jonë ka 4000 m2 sipërfaqe të mbyllur, ne vazhdojmë prodhimin tonë pa bërë asnjë lëshim nga cilësia dhe higjiena dhe duke përdorur çdo objekt që ofron teknologjia.

MISIONI YNË
Ne jemi këmbëngulës për të çuar cilësinë tonë shumë më përpara në prodhimin e modeleve dhe produkteve në karakteristika të ndryshme sipas porosisë dhe duke shtuar modele të reja vazhdimisht në makineritë CNC me ndihmën e teknologjisë së fundit.

VIZIONI YNË
Prodhimi ynë përmban çdo lloj produkti plastik. Kutitë tona plastike të paketimit të ushqimit në zonën tonë veçanërisht të përqendruar të prodhimit. Ne prezantojmë një gamë të gjerë produktesh shumëngjyrëshe në stendat tona të ekspozitës së produkteve për klientët tanë me rreth 100 modele paketimi ushqimesh dhe produkt vetëm për përdorim të vetëm.

Me diversitetin tonë të produkteve, ekipin inovativ, mirëkuptimin e cilësisë së lartë dhe procesin e shpejtë të furnizimit, ne kemi një portofol të gjerë klientësh. Në portofolin tonë zënë vend kompanitë lidere të Ballkanit, Turqisë dhe kompani të ndryshme të huaja.

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Ritupack

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Prodhim & Fabrikë
Themelimi
2012
Telefoni
+38344346521 +3834434**** Shfaq
Vendndodhja
Prizren