Rosh

Gjilan

Rreth Rosh

Rosh ju ofron produkte me kualitet Gjerman, nga marka e njohur Aluplast e cilat shtrihet në gjithë Europen. Ne ju ofrojmë dyer dhe dritare të cilësis më lartë ku jemi eksportues të rregullt të produkteve tona në shtetin Zviceran dhe atë Francez. Dyerve dhe dritareve tona i shtohet kualiteti edhe nga xhami i cilësisë më të lartë Guardian A marka me e njohur botrore. Me partner MACO dyert dhe dritaret e juaja do të jenë më të sigurta dhe më afatgjate nga mekanizmat tejet të qëndrueshëm dhe me një perdorim shumë të lehtë. ROSH gjindet me lokacion në Gjilan më saktësisht në magjistralen GJILAN – FERIZAJ KM4.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Rosh

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Prodhim & Fabrikë
Telefoni
048 40 66 00 048 40 6**** Shfaq
Vendndodhja
Gjilan