Royal R Prishtinë

Prishtina

Rreth Royal R Prishtinë

Kur flasim per cilësi të ndërtimit të gjitha rrugët të dërgojnë në Royal R SH.P.K. e për të dëshmuar më së miri bukurinë e ndërtimit, adresa më e re në Prishtinë na dërgon në Royal Green Residence.

Rrezë parkut nacional të Zllatarit dhe në breg të liqenit të Badovcit në lartësinë mbidetare deri në 820m, lagjja Royal Green Residence përbën lokacionin më elitar në kryeqendër.

I rrethuar me gjelbërim malor, i prekur nga freskia e liqenit, në një lokacion me pjerrtësi të lehtë, e rrahur me rrezet e diellit që nga lindja e deri në perëndim Royal Green Residence paraqet pjesën më relaksuese dhe me ajrin më të pastër në vend.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Royal R Prishtinë

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Ndërtim & Tregti të kualifikuar
Telefoni
049 795 795 049 795**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina