RRON RESTAURANT

Prishtina

Rreth RRON RESTAURANT

I hapur në vitin 2003 Restoranti Rron ka një dizajn modern dhe atmosferë fantastike.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga RRON RESTAURANT

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Restorant & Kafiteri
Themelimi
2003
Telefoni
045 547 777 045 547**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina