S Sprint

Prishtina

Rreth S Sprint

S//SPRINT është kompania e parë vendore në sektorin e prodhimit të tekstilit me cilësinë më të lartë në Kosovë. E themeluar në vitin 2007, me aktivitete inovative, prodhuese dhe tregtare në tekstile, veçanërisht veshje sportive dhe të brendshme për të dy gjinitë.

Ne kemi krijuar përvojë, një rrjet të mirë shitjesh dhe partnerësh, duke instaluar sensin model të strukturës dhe markës së ndërtimit në tregun vendas dhe ndërkombëtar.

Për shkak të dinamikës së punës dhe kërkesës për prezencë në treg, kemi rritur kapacitetin prodhues, me ç’rast kemi trefishuar numrin e punëtorëve (mbi 92% femra).

Kapaciteti prodhues i produkteve: veshje sportive, tuta, bluza, kapuç, pantallona të shkurtra, bluza, sutjena, boksiere, të brendshme, të brendshme femrash, çorape dhe veshje të tjera të përditshme etj., siguron qëndrueshmëri të qëndrueshme dhe cilësi të lartë për tregun e shitjes.

Për sa i përket materialeve, produktet janë të gjitha organike, kanë qëndrueshmëri të lartë dhe janë të reja nga pambuku i butë dhe i pastër, që garantojnë rehati. Në të njëjtën kohë, produktet S//SPRINT renditen si produkte shumë të lehta për t’u përdorur për riciklim.

S//Sprint mbështet atletët, sportistët dhe klubet sportive, duke promovuar diversitetin dhe barazinë.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga S Sprint

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Prodhim & Fabrikë
Telefoni
049 871 214 049 871**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina